Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Επιτέλους η αρχή! Ομολογιακή μαρτυρία Αγιορειτών Πατέρων

Με την χάρη της Παναγίας μας Αγιορείτες Πατέρες τοποθετούνται απέναντι στα ανεπίτρεπτα οικουμενιστικά ανοίγματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 
Σε μια ύστατη προσπάθεια αφυπνίσεως της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους και του ορθοδόξου πληρώματος, ηγούμενοι, κοινοβιάτες, κελλιώτες μοναχοί, σκητιώτες και ασκητές δίνουν την μαρτυρία τους με θάρρος και ομολογιακό φρόνημα.

 


Στην έκδοσή τους που τιτλοφορείται «Ἅγιον Ὄρος - δι­α­χρο­νι­κή μαρ­τυ­ρί­α στούς ἀγῶνες ὑπέρ τῆς πί­στε­ως» περιλαμβάνουν ομολογιακά κείμενα του Αγίου Όρους, στά οποία φαίνεται η μαρτυρία των αγιορειτών έναντι των οικουμενιστικών ανοιγμάτων των Οικουμενικών Πατριαρχών από το 1960 και εξής.
Η έκδοση αυτή είναι μία κατάθεση ψυχής των αγιορειτών πατέρων, που την υπογράφουν, και ταυτόχρονα ένα έναυσμα πρός την Ιερά Κοινότητα, ώστε να συνεχίσει την μακραίωνη παράδοση του Όρους και να σταθεί με ομολογιακό φρόνημα απέναντι στις οικουμενιστικές παρεκτροπές του Οικουμενικού Πατριαρχείου, τις εκπτώσεις και τα ολισθίματα σε θέματα πίστεως











Μπορείτε να κατεβάσετε το περιοδικό
κάνοντας κλικ στην εικόνα:

      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

* -Υπογράψτε την Ομολογία Πίστεως Εδώ - Διαβάστε τα πορίσματα της Ημερίδας « ‘’Πρωτεῖο’’, Συνοδικότης καί Ἑνότης τῆς Ἐκκλησίας» - Δείτε το χαιρετισμό του Αρχ. Αναστασίου Μετεωτίτου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails