Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Υποκλίνονται και στον Aμπντουλάχ οι Οικουμενιστές χάριν του διαθρησκειακού διαλόγου (!)Δημοσιεύουμε φωτογραφίες αλλά και ένα εύστοχο σχόλιο τουΑντίβαρου σχετικά με την συμμετοχή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Μητροπολίτου Γαλλίας Εμμανουήλ στην τελετή έναρξης της λειτουργίας του Διεθνούς Κέντρου «Βασιλιάς Αμπντουλάχ Μπιν Αμπντουλασίζ για το Διαθρησκευτικό και Διαπολιτισμικό Διάλογο» (KAICIID).

Σαούδ-διάλογος!
Την Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, εγκαινιάστηκε στην Βιέννη το Διεθνές Κέντρο του Βασιλιά Αμπντάλλα για τον Διαθρησκειακό και Διαπολιτισμικό Διάλογο. Το Κέντρο ιδρύθηκε με μια διεθνή συμφωνία που υπογράφηκε από την Σαουδική Αραβία, την Ισπανία και την Αυστρία.
Η Αγία Έδρα είναι ιδρυτικός παρατηρητής (sic) και στο Δ.Σ. συμμετέχει ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ! Το Κέντρο σκοπό έχει να διευκολύνει τον διαθρησκειακό και διαπολιτισμικό Διάλογο, και να προωθήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, την δικαιοσύνη και την ειρήνη, με βάση την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Είναι εξάλλου γνωστές σε όλο τον κόσμο οι λαμπρές επιδόσεις του σαουδαραβικού καθεστώτος σε όλους αυτούς τους τομείς, τόσο στο εσωτερικό της Σαουδικής Αραβίας όσο και σε άλλες χώρες, όπως αυτή την εποχή στην Συρία! Το κέντρο ιδρύθηκε με χρηματοδότηση από την Σαουδική Αραβία με την πολιτική υποστήριξη των Η.Π.Α. κατόπιν … της ενθαρρύνσεως του Ισραήλ, όλες χώρες του διαλόγου, της ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Για αυτό τον λόγο εξάλλου, στα εγκαίνια κύριοι ομιλητές ήταν και ο Γ.Γ. των Η.Ε. κ. Μπαν Κι-Μουν, αλλά και ο προκαθήμενος της Μεγάλης Εκκλησίας εν τη αιχμαλωσία, μέγας αιχμάλωτος, ο Οικ. Πατριάρχης κκ. Βαρθολομαίος! Με κομμένη την ανάσα, η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί την εξάπλωση του σαουδαραβικού μοντέλου διαλόγου (Σαούδ-διαλόγου), ανεκτικότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο! Θεός φυλάξοι!

αναδημοσίευση από ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

* -Υπογράψτε την Ομολογία Πίστεως Εδώ - Διαβάστε τα πορίσματα της Ημερίδας « ‘’Πρωτεῖο’’, Συνοδικότης καί Ἑνότης τῆς Ἐκκλησίας» - Δείτε το χαιρετισμό του Αρχ. Αναστασίου Μετεωτίτου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails