Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη και ο ασπασμός της δεξιάς του Πάπα από τον Μητροπολίτη Γαλλίας (!)


Η τριμελής Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου που επισκέφθηκε το Βατκανό, παρέδωσε στον Πάπα Βενέδικτο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη και ένα αναμνηστικό δώρο. Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη ανάμεσα σε άλλα αναφέρει:
Παναγιώτατε, Πάπα της Πρεσβυτέρας Ρώμης ……. να σας δώσει δύναμη ( ο Θεός) και να σας καθοδηγήσει για το καλό της Εκκλησίας για να προωθηθεί η ενότητα όλων των Χριστιανών……….
…….Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε να εξασφαλιστεί (η ενότητα) και να βασίζεται ο δρόμο μας προς την ενότητα στις στέρεες βάσεις της πίστης και ομολογίας των Αποστόλων και των Πατέρων……..
Παναγιώτατε, οι σκέψεις μας για ένα τέτοιο πολυπόθητο θετικό σημάδι για αυτήν την εορταστική ημέρα στην Εκκλησία της Ρώμης, αλλά και των …… εξήντα χρόνων της ιεροσύνης σας , Παναγιώτατε.
………Είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή σας, αλλά και στη ζωή της Εκκλησίας Του…….
Τιμώντας το έργο της Υμετέρας Αγιότητος στο θεολογικό τομέα αλλά και ολόκληρη τη ζωή της Εκκλησίας, ζητάμε από τον Κύριο να σας δώσει την πνευματική και σωματική δύναμη, ώστε τα επόμενα χρόνια να συνεχισθεί η δέσμευσή σας να εξυπηρετηθεί ο λόγος της αλήθειας………….

Υποκλίνεται στον Πάπα και ασπάζεται τη δεξιά του…ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας που απέστειλε στο Βατικανό ο Πατριάρχης Βαρθλολομαίος σύμφωνα με την καθιερωμένη πλέον οικουμενιστική παράδοση της ανταλλαγής αντιπροσωπειών στις «θρονικές» εορτές. Αύριο η αντιπροσωπεία θα παραστεί στην παπική «Λειτουργία» για την εορτή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Θα έχει επίσης συναντήσεις με το «Ποντιφικό Συμβούλιο για την Προώθηση της Χριστιανικής Ενότητας». Συνεχίζουν οι οικουμενιστές απτόητοι την αμαύρωση της εορτής των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων με τις κατ’ έτος συμπροσευχές τους και τις μετάνοιές τους προς τον «αδελφό επίσκοπο Ρώμης». 


                    Ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ υποκλίνεται και ασπάζεται τη δεξιά του Πάπα (!)


ΑΚΤΙΝΕΣ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

* -Υπογράψτε την Ομολογία Πίστεως Εδώ - Διαβάστε τα πορίσματα της Ημερίδας « ‘’Πρωτεῖο’’, Συνοδικότης καί Ἑνότης τῆς Ἐκκλησίας» - Δείτε το χαιρετισμό του Αρχ. Αναστασίου Μετεωτίτου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails