Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Την σκυτάλη των εκφοβισμών και των αφορισμών πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου


Με εκφοβισμούς και αφορισμούς συνεχίζουν να επιτίθενται οι ηγέτες του οικουμενισμού. Την σκυτάλη αυτή την φορά πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, ο οποίος απειλεί με τιμωρίες τους κληρικούς, που πήραν μέρος στις χθεσινές διαμαρτυρίες έξω από το ξενοδοχείο που συνεδριάζει η Μικτή Επιτροπή Θεολογικού Διαλόγου Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών.
Σε σημερινή του μάλιστα ομιλία στην διάρκεια αρχιερατικού συλλείτουργου, παρουσία των ρωμαιοκαθολικών, απέδωσε σε "εωσφορικό εγωισμό" τις αντιδράσεις των πιστών!
Είναι αλήθεια πως η λήψη αποφάσεων, επί σειρά ετών, ερήμην του εκκλησιαστικού σώματος είχε παγιωθεί και είχε γίνει συνήθεια στους οικουμενιστικούς κύκλους, ώστε να δυσφορούν και να εναντιώνονται στην κριτική. Την κριτική ενάντια στους όρους και τις μεθόδους του διαλόγου και όχι στον ίδιο τον διάλογο, όπως παραπλανητικά παρουσιάζεται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aisxos ntropi , pou akoustike na kinigoun tous omologitas . poios nomizei oti einai o papas tis anatolis

Ανώνυμος είπε...

Να τα βγάλει τα ράσα, δεν είναι Αρχιεπίσκοπος.

* -Υπογράψτε την Ομολογία Πίστεως Εδώ - Διαβάστε τα πορίσματα της Ημερίδας « ‘’Πρωτεῖο’’, Συνοδικότης καί Ἑνότης τῆς Ἐκκλησίας» - Δείτε το χαιρετισμό του Αρχ. Αναστασίου Μετεωτίτου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails